الكمية تكفي: 4 أشخاصوقت التحضير: 10 دقائقوقت الطهي: 30 دقيقة المقادير: كرنبه بصل مبشور خضره محشى رز مغسول طماطم قطع صغيره او مبشوره زيت وسمنه معلقتين صلصه بهارات اللى تفضليها الطبخ: طريقته عاااااااااااااااااااااديه جدا
بتسلقى الكرنب وتقطعيه
والخلطه بطريقتنا العاديه
اللى هى بصل مبشور وخضره محشى ورز مغسول
وطماطم قطع صغيره او مبشوره وزيت وسمنه ومعلقتين صلصه
وضيفى البهارات اللى تحبيها
نحشى المحشى وقبل ما نرص انا بحط ورق الكرنب تحت عشان ميلصقش
حطى الورق التالف المقطع او الاخضر
وضيفت على الوش معلقه صلصه مدوباهه بشويه ميا
ومعلقه سمنه فلاحى
واحطها على النار واول ما تغلى بوطى النار عليها
وبجهز الخلطه الفلسطينيه
وهى
لمون وكمون وتوم
بدق التوم مع الكمون وبعصر عليها الليمون
واول ما المحشى اتشرب شويه بضيف شويه ميا صغيرين
واقلبهم على الحله واغطيها واسيبها تكمل سوى