منتدي الافريقي الصغير
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

فية كل ما تحتاجة و اشياء فوق الخيال


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

طريقة عمل لحم مشوى بصوص الديمى جلاس مع المشروم وبطاطس بالتوم والاعشاب

اذهب الى الأسفل  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

شاديه



طريقة عمل لحم مشوى بصوص الديمى جلاس مع المشروم وبطاطس بالتوم والاعشاب  3121
الكمية تكفي: 4 أشخاصوقت التحضير: 10 دقائقوقت الطهي: 30 دقيقة المقادير: نص كيلو لحمه ستيك علبه مشروم 3 معالق بودرة صوص الديمى جلاس بصله كبيرة بهارت لحمه م ص 3 اكواب ماء رشه فلفل اسود للبطاطس 4 حبات بطاطس توم اعشاب رشه زيت فلفل اسود_ ملح الطبخ: تشوى تشوحى اللحمه وبعدين ترصيها فى طبق فرن
تشوحى البصله مع المشروم ورشه بهارات ولفل اسود وتضفيها على اللحمه
وبعد كدا تجيبى بودرة الديمى جلاس وتدوبيها فى 3 اكواب ماء وتضفيها على المشروم واللحمه وتدخليها الفرن ساعه وبالف هنا
البطاطس
تقطع حلقات ويضاف التوم والاعشاب والزيت والملح والفلفل زيقلب جيدا ويدخل الفرن لمدة ساع الا ربع الى ساعه
وبالف هنا تقدم مع مكرونه او رز

الرجوع الى أعلى الصفحة  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى