منتدي الافريقي الصغير
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

فية كل ما تحتاجة و اشياء فوق الخيال


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

طريقة عمل زغاليل محمره

اذهب الى الأسفل  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

1طريقة عمل زغاليل محمره Empty طريقة عمل زغاليل محمره الجمعة نوفمبر 25, 2011 4:01 pm

شاديه



طريقة عمل زغاليل محمره 3014
الكمية تكفي: شخصينوقت التحضير: 10 دقائقوقت الطهي: 30 دقيقة المقادير: عدد2 زغاليل مقدار رز مقدار بصل مقدار سمنه فرحى مقدار كبد وقوانس الزغاليل التحضير: طبعا بنضفهم كويس وادعكهم بالملح والليمون ونحضر الحشوه
بشرت بصله ومعاها حتت سمن فلاحى فى طاسه وبعد ما اصفرت
كنت مقطعه الكبد والقوانس وقلبتهم كويس جدا
وحطيت الرز بعد لما غسلته وشويه ميا صغيرين وملح وفلفل
لحد ما الرز شرب ميته ورفعته وهو مستوى نص سوى
وبعد لما برد حشييت الزغاليل الطبخ: وقفلتهم بالخله كويس
وغليت ميا وحطيت بصله وحطيت الزغاليل وبعد لما استوو صفيتهم من الميا
وحمرتهم بالسمنه الفلاحى

الرجوع الى أعلى الصفحة  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى