الكمية تكفي: 4 أشخاصوقت التحضير: 10 دقائقوقت الطهي: 30 دقيقة المقادير: عدد 1 فرخه معلقة صغيرة فلفل - حبهان مطحون كوب لبن رايب ثمرة مياه بصلة مبشورة 2 فص ثوم 2 ملعقة عسل معلقة سكر معلقة صغيرة خل ثمرة عصير ليمونة معلقة صغيرة معلقة صغيرة سماق معلقة صغيرة كزبرة -ملح مقدار ورق لورا مطحون مقدار قرفة التحضير: بتبل الفرخه بمقادير التتبيله السابقه وابيتها طول الليل الطبخ: تانى يوم بطلع الفراخ من الثلاجة واحط عليها بيضة واقلبها مع الفراخ والتتبيلة
واجهز دقيق واضيف عليه كل البهارات اللى حطيتها على التتبيلة + بيكنج بودر + ثوم بودرة + بابريكا عشان تحمر شوية
بعد كده احط الفراخ واقلبها فى الدقيق كويس
وبعدين ارجعها فى التتبيلة تانى وبعد كده اقلبها فى الدقيق لتانى مرة
بعد كده اسيبها فى الفريزر نصف ساعة
اسخن الزيت كويس ويكون كتير عشان يغطى الفراخ
اغطيها واهدى النار شوية عشان تستوى
وبعد شوية اقلب الفراخ واغطيها تانى
لحد ما تستوى
واطلعها على ورق المطبخملاحظات: طبعا مش لازم تاخدوا كل البهارات دى
اللى متوفر حطوه
انا كل مرة بحاول اغير فى التتبيلة وساعات بحط حاجات خضراء زى الشبت او البقدونس
بس اهم حاجة لازم حليب عادى او لبن رايب او زبادى
لانه بيطرى الفرخة