الكمية تكفي: 4 أشخاصوقت التحضير: 10 دقائقوقت الطهي: 40 دقيقة المقادير: مقدار لحمة ثمرة بصل مقدار سمن ثمرة فلفل رومى وحار مقدار خل مقدار ملح وفلفل اسود وبهارات لحم الطبخ: نقوم بسلق اللحمة بالطريقه العاديه بتاعتنا نص سلق
ونشيل اللحمة من الشوربه
وبعدين فى اناء نضع سمن ونضع عليه البصل المقطع والصحيح
لحد ما يتحمر البصل نضع الفلفل الرومى والحار
المفروض يا قمرات نضع كميه من الفلفل الرومى
بس انا مش كان عندى غير واحده
وبعدين نضع اللحمة المسلوقه نص سلق
ونضع التوابل كلها ومعلقه كبيره خل ونقلبها
وبعدين نضع كميه قليله من شوربه اللحمة
اثناء الطهى نغطيها ونتركها تتشرب
وده شكلهاالنهائى
وبالهنا والشفا